Spring navigation over
Indhold start

AdresseLink

GeoSites to moduler til adressefastsættelse kaldes under ét AdresseLink.

De to moduler består af AdressePlacering, der understøtter fastsættelse af adresser med samtidig ajourføring af BBR, og AdrLinkAuto, der brugerstyret synkroniserer med BBR.

AdresseLinkAuto er en frivillig udvidelse til AdressePlacering, hvis man ønsker udvidede synkroniseringsmuligheder med BBR, men langt de fleste kommuner vælger kun at installere AdressePlacering.

AdresseLink har hidtil krævet installation i MapInfo eller ArcGIS, men for at alle kommuner skal have adgang til værktøjet uden tilkøb af dyre licenser, er AdresseLink blevet tilrettet til QGIS. QGIS er et gratis værktøj, hvis funktionalitet læner sig meget op ad MapInfo og ArcGIS.

AdresseLink er blevet videreudviklet med ekstra funktioner for at kunne understøtte kommunernes opgave med supplering af adresser. Af yderligere funktioner kan nævnes:

  • Her og nu-opdatering til BBR
  • Oprette adresser med etage og dørbetegnelse
  • Oprette mange adresser på ét husnummer
  • Oprette mange adresser langs en linje
  • Opgavestyring

Økonomi

AdresseLink er blevet købt fri som adresseværktøj til suppleringsopgaven, og indtil DAR 1.0 idriftsættes. Det betyder, at de kommuner, der allerede har købt adressetilretningsværktøjet fra GeoSite, ikke får tilsendt en regning. Nye brugere kan hente programmet gratis.

Som bruger af AdresseLink, kan kommunen uden beregning få hjælp til eventuelle begyndervanskeligheder direkte hos udvikler.

Hjælp hos udvikler

Ove Lindholt Hansen

E-mail: olh@geosite.dk

Telefon: 40 10 10 91

Hos Ove kan du registrere dig som bruger af programmet. Så informeres du hver gang, der sker en opdatering af programmet, hvilket sker løbende.